- Avantajele Lipoabsorbtiei

Lipoaspiratia sau Lipoabsorbtia este un tratament estetic inovator, care se adresează mai ales femeilor dar şi bărbaţilor care au nevoie de îndepărtarea excesului de grăsime de sub piele. Lipoaspiratia este una dintre metodele chirurgicale care-l ajută pe individ să-şi recapete aspectul fizic dorit dar şi încrederea în sine. Beneficiile Lipoaspiratiei sunt multiple, răsfrângându-se asupra vieţii psihice şi implicit asupra vieţii sociale sau chiar profesionale a pacientului. 
Avantajele Lipoaspiratiei sunt date nu numai de remodelarea corporală, aspectul neted, conturul natural şi ferm al corpului pacientului, ci şi de durata mică a intervenţiei, recuperarea rapidă postoperatorie şi absenţa aproape totală a cicatricilor. Ca urmare a faptului că procedura de Lipoaspiratie Laser este minim invazivă, stresul psihologic este redus, iar recuperarea dupa Lipoaspiratie se poate face la domiciliu. La câteva zile de la intervenţia de Lipoaspiratie, pacientul se poate întoarce la serviciu, singura menţiune fiind aceea de a se feri de eforturi deosebite în primele săptămâni. Faţă de lipoaspiratia clasica, lipoaspiratia cu laser este o intervenţie mai eficientă în sensul retracţiei pielii. Această capacitate a laserului de a retracta pielea aduce un beneficiu important pacientului întrucât sunt evitate intervenţii chirurgicale suplimentare dupa lipoaspiratie.

Dr. Cristian Niţescu
Medic primar
Chirurgie estetică
Doctor în
ştiinţe medicale
Lipoabsorbtia devine o necesitate pentru persoanele care nu reuşesc să ajungă la rezultatele dorite, prin dietă sau prin activităţi sportive intense. Pentru persoanele cărora grăsimea le pune viaţa în pericol operatia de liposuctie este o necesitate!
Dacă sunteţi o persoană care ţine la aspectul fizic si aveţi probleme cu greutatea pe care nu reuşiţi să le rezolvaţi prin dietă sau prin sport, pentru a îmbunătăţi modul în care arată corpul dumneavoastră aveţi nevoie de lipoaspiratie!
Dacă vrei să ştii în ce constă operatia de lipoaspiratie sau vrei să îti faci o programare pentru lipoabsorbtie cu laser, dr. Cristian Niţescu, medic primar chirurgie estetica, te poate ajuta! Dr. Niţescu a facut prima lipoaspiratie laser din Romania!